Woodvision Kampen

Stel u voor: een oase van rust en schoonheid recht in uw eigen achtertuin. Woodvision Kampen, verkrijgbaar bij De Houtburcht, vindt dat de buitenruimte een verlengstuk van uw huis is, een plek waar u kunt ontspannen, creëren en genieten. Met ons uitgebreide assortiment hoogwaardige houten producten brengen we uw tuin dromen tot leven en creëren we een buitenbeleving die buitengewoon is.

Een Wereld van Mogelijkheden in Hout

Bij de producten van Woodvision Kampen draait alles om de schoonheid, veelzijdigheid en duurzaamheid van hout. Van sfeervolle buitenverblijven en stijlvolle overkappingen tot functionele schuttingen en karakteristieke tuinhuisjes, de producten van Woodvision Kampen zijn ontworpen om uw buitenruimte te transformeren in een plek vol leven en inspiratie. Elk stuk hout vertelt een verhaal, en met onze producten kun u uw unieke verhaal vertellen.

Duurzaam

Uw genot van de producten van Woodvision Kampen staan centraal. Daarom streeft Woodvision ernaar om onze producten te verduurzamen in hun eigen impregneerinstallaties in Nederland. Zij hanteren hierbij de KOMO-keur voorwaarden om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Daarnaast voldoet de productie aan strenge milieunormen. Als authentiek Nederlands bedrijf impregneert en produceert Woodvision met trots in Nederland.

De Magie van Buitenleven

Buitenleven gaat niet alleen over de fysieke ruimte, maar ook over de emoties en herinneringen die u creëert. Met Woodvision Kampen kunt u die magie omarmen en uw buitenruimte omtoveren tot een plek van betekenis. Stel u voor dat u ’s ochtends wakker wordt met een kop koffie op je eigen veranda, omringd door groen. Beeld u in hoe u vrienden en familie verwelkomd in een stijlvol tuinhuisje voor gezellige bijeenkomsten. Met onze producten is dit alles binnen handbereik.

Douglasvision

Onder de naam Douglasvision levert Woodvision Kampen een divers assortiment buitenverblijven, kapschuren, schuren en bergingen gemaakt van hoogwaardig Douglas hout. De kapschuren bestaan uit Douglas balken en kunnen dienen als tuinoverkapping of berging, met aanpasbare wanden, ramen en deuren. De dakconstructie varieert van platdak tot zadeldak of kapschuur, in verschillende maten en dakbedekkingsopties. Met Douglasvision biedt Woodvision veelzijdige oplossingen voor functionele en aantrekkelijke buitenruimtes.

Koop Woodvision Kampen bij De Houtburcht!

Of u nu een doorgewinterde tuinier bent, een gepassioneerde buitenkok of gewoon op zoek bent naar een plek om tot rust te komen, Woodvision heeft de ideale oplossingen voor u. Ontdek onze inspirerende collectie en maak van uw buitenruimte een betoverende bestemming. Ga verder dan de vier muren van uw huis en ervaar de eindeloze mogelijkheden van buitengewoon tuindesign met Woodvision. Samen creëren we een buitenparadijs dat uw levensstijl weerspiegelt en uw wereld naar buiten brengt.

Tot ziens in Kampen!

Tuinhout en maatwerk Houtburcht Kampen