Kapschuur

Home / Assortiment / Kapschuur

Kapschuur

Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele kapschuur om uw tuin te verfraaien en tegelijkertijd extra opbergruimte te creëren? Dan is een kapschuur de perfecte oplossing voor u! De Houtburcht biedt verschillende mogelijkheden aan voor kapschuren. Klein, groot of maatwerk, het is allemaal mogelijk. U kunt uw kapschuur als bouwpakket krijgen of volledig door ons laten monteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust een keer langs in onze showroom!

Kapschuur

Wat is een kapschuur?

Een kapschuur is een overkapping met een open zijkant en een schuin aflopend dak. Het wordt meestal gebruikt als opbergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen. Maar de kapschuur kan ook dienst doen als carport, buitenkeuken of gezellige buitenruimte waar u met vrienden en familie kunt ontspannen.

 

Waarom kiezen voor een kapschuur?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een kapschuur in uw tuin. Allereerst is het een praktische oplossing om extra opbergruimte te creëren. U kunt bijvoorbeeld uw tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen opbergen in de kapschuur zodat deze niet in de weg staan. Daarnaast is een kapschuur ook een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Het geeft uw tuin een authentieke uitstraling en zorgt voor een gezellige sfeer. Een kapschuur doet ook dienst als carport, waardoor uw auto beschermd is tegen regen, sneeuw en hagel.

Welke soorten kapschuren zijn er?

Er zijn verschillende soorten kapschuren verkrijgbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Daarnaast zijn er ook verschillende modellen kapschuren verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een klassiek model met een zadeldak of een moderne variant met een plat dak. Ook zijn er kapschuren met extra opties zoals een veranda, schuurdeur, raampjes of dakramen. Neem gerust een kijkje in de catalogussen van onze leveranciers.

Woodvision catalogus
Hillhout catalogus
Trendhout catalogus
Toplawood catalogus
Tuindeco catalogus
Tuinhout Ens
Kapschuur-2

Montage

Het plaatsen van een kapschuur is een precieze klus. De kapschuur moet stevig en waterpas worden neergezet, zodat deze niet omwaait bij harde wind of gaat lekken bij regen. Bij het plaatsen van de kapschuur moet ook rekening worden gehouden met de ondergrond en eventuele vergunningen. U kunt de kapschuur zelf plaatsen. Deze wordt dan als bouwpakket bij u geleverd. Ziet u het niet zitten om de kapschuur zelf te monteren? Dan komen wij graag bij u langs om het klusje voor u te klaren.

Kapschuur op maat

Wilt u een kapschuur die perfect past bij uw tuin en uw wensen? Dan kunt u ervoor kiezen om een kapschuur op maat te laten maken. Middels onze Hillhout configurator kunt u eenvoudig uw eigen kapschuur ontwerpen. U ziet direct het resultaat en de totaalprijs. Laat uw creativiteit zijn eigen gang gaan en ontwerp uw eigen kapschuur!

Heeft u liever wat hulp of heeft u vragen? Dan staan wij voor u klaar. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bestel nu uw kapschuur!

Bent u fan geworden van een kapschuur in uw tuin? Bestel dan nu uw kapschuur bij De Houtburcht! Samen gaan wij op zoek naar de perfecte kapschuur. Wilt u van tevoren meer informatie hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben al kapschuren geplaatst in Kampen, IJsselmuiden en Dronten. Wanneer mogen wij er een aan u leveren?