Onderhoud

Home / Onderhoud

De Houtburcht voorziet u graag van deskundig advies in het onderhoud van al uw tuinhout

Productonderhoud is belangrijk en verlengt de levensduur.
Uiteraard is het belangrijk dat u weet hoe u de producten dient te onderhouden.

 Als uw veranda of tuinhuis is vergrijst hebben we de juiste middelen om het weer als nieuw te krijgen. Houtontgrijzer hebben we van verschillende merken in ons assortiment. Na het ontgrijzen kan er worden gebeitst.

Wij bieden u de volgende merken wat betreft onderhoud van uw tuinhout:

Woca  Kwaliteit uit Denemarken  Langdurige bescherming, eenvoudig onderhoud

Hout in de buitenlucht heeft veel te verduren. Om er zeker van te zijn dat uw kostbare hout nu, maar ook in de toekomst goed beschermd blijft, biedt WOCA u producten van topkwaliteit om uw buitenhout te impregneren, reinigen en beschermen. Voor meer informatie over dit product kijk op:

ACTIE –Vanaf 21 maart — ACTIE

Tijdelijk 20% GRATIS WOCA EXTERIOR OIL voor al uw buitenhout, zie onderstaande link

 

 

Hermadix tuindecoratiebeits

Hermadix Tuindecoratiebeits is een watergedragen beits die speciaal geschikt is voor geïmpregneerd tuinhout om vervuiling en vergrijzing te voorkomen. Dit is het milieubewuste alternatief!

Hermadix tuindecoratiebeits kan aangebracht worden op oud en nieuw geïmpregneerd hout. Het is sneldrogend, eenvoudig verwerkbaar en heeft geen nare verflucht. Tuindecoratiebeits dringt diep in het hout door, waardoor verfbladders worden voorkomen.
Bij onderhoudslagen hoeft u niet te schuren. Het tuinhout kan worden voorzien van een natuurlijke uitstraling die vervolgens behouden blijft, of men kiest voor een kleurrijk en eigentijdse uitstraling.

Wilt u meer informatie? Graag verwijzen wij u naar onderstaande link voor alle juiste informatie.

www.hermadix.nl

 

Speciaal voor Lariks/Douglas bieden wij van Remmerts uit Duitsland Aidol HK Lasur aan. Dit is een houtbeschermingsimpregnering met een zeer goed indringend en conserverend vermogen. Het beschermt het hout tegen nagenoeg alle houtaantastende organismen en weersinvloeden. Bladert niet en is onderhoudsvriendelijk maar ook uitstekend verwerkbaar. Dit is bij uitstek de beits voor uw douglashout en larikshout. Dit product is er namelijk speciaal voor ontwikkeld.

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor buitenwerk en dan met name voor tuinhuizen, pergola’s, schuren, deuren, schuttingen, gevelbetimmering enzovoorts. Ook maakt deze beits het douglas en lariks hout geurneutraal, waardoor het minder wespen aantrekt.

Hiernaast ziet u enkele kleuren die verkrijgbaar zijn, maar in de winkel hebben we ook nog andere tinten beschikbaar.

 

Aidol HK Lasur