Windscherm KampenWindscherm Kampen

Het is heerlijk om op een lentedag in de zon te zitten. De eerste zonnestralen op het gezicht van het jaar zijn net even iets anders dan de laatsten. Als u uit de wind zit, is het prima vertoeven in de tuin. Maar dan moet u wel uit de wind zitten en dat is in veel tuinen nog een punt van aandacht. In veel tuinen is er geen plek uit de wind. Hierdoor voelt het een stuk kouder aan dan wanneer u uit de wind zit. Gelukkig kunt u nu eenvoudig uw eigen plaats uit de wind creëren met een windscherm in Kampen van De Houtburcht!

Waarom een windscherm in Kampen?

Het is niet fijn om in de wind te zitten. Het voelt meteen een stuk kouder aan en als de temperatuur nog niet erg hoog is, is de kans groot dat u verkouden wordt. Het is daarom een goed idee om te investeren in een windscherm in Kampen. Door middel van het windscherm maakt u van iedere plek een heerlijke plek om te zitten. Op deze manier kunt u al vroeg in het jaar genieten van de zon en van de hogere temperaturen. Wilt u meer privacy creëren in uw tuin? Heeft u last van pottenkijkers of vindt u het geen fijn idee om te gaan zonnen in uw eigen tuin? Ook dan kan een windscherm in Kampen de oplossing zijn. Een windscherm brengt u namelijk een hoop privacy. Hierdoor kunt u doen en laten wat u zelf wilt in uw eigen tuin. 

Soorten windschermen

Er zijn een aantal soorten windschermen in Kampen te vinden. Zo kunt u kiezen uit een oprolbaar windscherm, een uittrekbaar windscherm en een losstaand windscherm. Een losstaand windscherm kan overal in de tuin worden geplaatst. Dit windscherm kan dan ook worden verplaatst door de gehele tuin heen. Op deze manier kunt u altijd en overal uit de wind zitten in uw tuin. Een nadeel van een losstaand windscherm is dat het scherm niet blijft staan als er erge wind op komt te staan. 

Een uittrekbaar en een oprolbaar windscherm zijn ideaal als u niet altijd het windscherm in het zicht wilt hebben staan. Deze soorten windschermen in Kampen zijn namelijk eenvoudig op te bergen in een cassette. Deze cassette wordt aan de muur of aan een paal bevestigd. Hierdoor heeft u, als u het scherm niet gebruikt, geen groot windscherm in de tuin of op het balkon staan.

Windscherm in Kampen kopen?

Wilt u graag een windscherm in Kampen kopen? Dan bent u bij De Houtburcht in Kampen aan het juiste adres! Hier vindt u een groot aanbod windschermen van gerenommeerde merken. Bent u benieuwd hoe een windscherm er in het echt uitziet? U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Kampen. De koffie staat voor u klaar!