Tuinkamer Kampen

Bent u op zoek naar een tuinkamer in Kampen? Bij Houtburcht maken wij het voor u waar! Een prachtige tuinkamer mag niet ontbreken in uw tuin. Hierdoor profiteert u nog meer van uw woonomgeving en stijgt de waarde van uw woning. Geniet van het buitenleven door een op maat gemaakte tuinkamer te laten maken door Houtburcht in Kampen. Benieuwd welke tuinkamer geschikt is voor uw tuin?

Een tuinkamer naar uw wens

Heeft u al een idee hoe uw tuinkamer in Kampen moet worden? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, waarbij we graag met u in contact komen om uw wensen te bespreken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om tuinkamer te maken van hout en/of glas. U kunt hierin zelf bepalen of u de tuinkamer open of dicht wilt hebben. Dit kan in de vorm van een overkapping of bijvoorbeeld een serre. De tuinkamer kan in verschillende afmetingen worden gemaakt en op diverse plekken worden geplaatst. De meeste tuinkamers worden aan de woning geplaatst, zodat de ruimte van de woning toeneemt.

Een tuinkamer van de Houtburcht

Tuinkamer Kampen

De Houtburcht heeft al prachtige tuinkamers mogen maken in Kampen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het bouwen van onder andere op maat gemaakte tuinkamers. Ons team bestaat uit vakmannen die dag in en uit werken aan mooie projecten, waarbij we ook voor u klaar staan! We komen daarom ook graag met u in contact om uw wensen te bespreken, zodat u straks kunt genieten van uw tuinkamer in Kampen.

Bezoek onze showtuin!

Om u een beter idee te geven hoe uw tuinkamer in Kampen eruit kan komen te zien, nodigen we u uit om onze showtuin te bezoeken! De showtuin laat het diverse assortiment zien van de Houtburcht, waarbij u met eigen ogen kunt ervaren hoe u uw tuinkamer in Kampen wilt hebben.

Een tuinkamer in Kampen kopen?

Ziet u uw tuinkamer in Kampen al voor u? Maak het mogelijk bij de Houtburcht! Wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden, zodat u straks kunt genieten van een prachtige tuinkamer. Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 038-3331891. Koop vandaag nog uw tuinkamer in Kampen bij de Houtburcht!

Onze contactgegevens

Voor vragen over ons assortiment of een tuinkamer in Kampen, kunt u ons telefonisch bereiken. Bekijk hieronder onze contactgegevens. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Nunspeet, Heerde, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten en Swifterbant.

Betonstraat 2
8253 BM Kampen
Tel: 038-3331891
Mail: info@houtburcht.nl