Tuinhuis ZwolleTuinhuis Zwolle

Tuinhuizen in verschillende soorten en maten vindt u bij De Houtburcht. Het hele jaar gebruik maken van uw tuin. Dat is mogelijk met een tuinhuis in uw tuin in Zwolle. Een tuinhuis geeft uw tuin iets extra’s. Bij De Houtburcht zijn de mogelijkheden eindeloos. De tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en prijsklassen. Zelf hoeft u niks te bouwen, dat regelt De Houtburcht nabij Zwolle.

Bekijk onze collectie tuinhuizen!

Geschikt voor iedere tuin

Een tuinhuis van De Houtburcht is geschikt voor iedere tuin. Wij leveren verschillende soorten tuinhuizen. Een tuinhuis die past bij uw tuin in Zwolle. Alle tuinhuizen bij De Houtburcht zijn gemaakt van hout. Naast standaard tuinhuizen kunnen wij ook maatwerk leveren. Wij kijken mee met het ontwerp en geven advies waar nodig. Het voordeel is dat u zelf de maten en houtsoorten bepaalt.

Bezoek onze showtuin

Wij hebben een showtuin ingericht met verschillende producten. Denk hierbij aan producten van Woodvision, Hillhout en Sunrooms. En niet te vergeten ons eigen maatwerk natuurlijk. Onze showtuin is ruim 1000m². Meer dan genoeg inspiratie! Onze showtuin bestaat uit 3 verschillende tuinen. Hier kunt u doorheen lopen. Laat u verrassen in deze prachtige showtuin nabij Zwolle.

Deskundig advies

De Houtburcht, nabij Zwolle, voorziet u van deskundig advies op het gebied van onderhoud. Het is namelijk belangrijk dat het tuinhout goed onderhouden wordt. Het verlengt daarbij de levensduur van het tuinhuis. Qua onderhoud zijn er verschillende merken verkrijgbaar bij De Houtburcht. Restol Houtolie is multifunctioneel. Het is geschikt voor elk type tuinhout. Hermadix tuindecoratiebeits worden aangebracht op oud en nieuw geïmpregneerd hout. Wilt u vervuiling en vergrijzing van uw tuinhuis in Zwolle voorkomen? Dit product is dan zeker een aanrader!

Een tuinhuis nabij Zwolle kopen?

Wilt u een tuinhuis nabij Zwolle kopen? Informeer bij De Houtburcht naar de mogelijkheden. Ons enthousiaste en jonge team helpt u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 – 3331891. Een tuinhuis voor uw tuin in Zwolle koopt u bij De Houtburcht! Ook voor een tuinhuis in GenemuidenHasseltZwartsluis, Elburg, NunspeetHeerdeBiddinghuizenZwolleEmmeloordDrontenMeppel en Swifterbant bent u bij ons aan het goede adres. Door onze ligging in Kampen (dichtbij Zwolle) zijn wij goed bereikbaar voor al deze omliggende plaatsen.