Tuinhout Swifterbant

Tuinhout Swifterbant

Voor een uitgebreid assortiment tuinhout in de regio Swifterbant, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn zelf niet gevestigd in Swifterbant, maar in Kampen. Op circa 25 minuten reisafstand vanaf Swifterbant kunt u onze houthandel vinden. Wij hebben een uitgebreide showtuin. Hier vindt u nieuwe inspiratie voor uw eigen tuin. Onze showtuinen zijn in totaal 1000 vierkante meter groot, dus met die inspiratie zit het wel goed. Bent u van plan om met het tuinhout uw eigen houten overkapping te maken, maar heeft u toch nog wat hulp nodig? Geen probleem. Wij beschikken namelijk ook over een eigen montageteam.

Onze collectie tuinhout

Wij hebben een groot assortiment tuinhout. Hieronder een deel van onze collectie.

  • Douglas fijnbezaagde planken
  • Douglas fijnbezaagde palen
  • Douglas fijnbezaagde regels
  • Grenen ruwe planken
  • Grenen geprofileerde dakdelen
  • Grenen geschaafde palen
  • Ronde palissaden
  • Steigerplanken

Bekijk hier onze volledige collectie tuinhout.

Een veranda of overkapping in Swifterbant

Wilt u een veranda plaatsen in uw tuin in Swifterbant? Met ons tuinhout nabij Swifterbant kunt u zelf een veranda maken, maar u kunt er ook voor kiezen voor een kant-en-klare veranda of overkapping. Wij kunnen deze zelfs voor u monteren! Met een veranda kunt u heel het jaar door van uw tuin genieten. Bekijk hier onze veranda’s.

Schuifpui in Swifterbant

Met een schuifpui haalt u meer licht in huis, en u betrekt de tuin meer bij de woonkamer. Zeker in het geval van een kleinere woning, zorgt een schuifpui voor een ruimer gevoel. Bent u al langere tijd op zoek naar een schuifpui? Bij De Houtburcht kunt u een schuifpui op maat bestellen. Andere woorden voor een schuifpui zijn: glazen wand, glaswand of glasschuifwand. Bekijk hier een voorbeeld van een schuifpui.

Ook voor tuinschermen en schuttingen

Tuinhout gebruiken voor in uw tuin? Is uw huidige schutting aan vervanging toe? Of gaat u binnen Swifterbant verhuizen en bent u op zoek naar een nieuwe schutting? Op het gebied van schuttingen is er tegenwoordig veel mogelijk. Bekijk hier ons assortiment of kom langs in onze showtuin! En ziet u het niet zitten om de tuinhouten schutting zelf te plaatsen? Schakel dan ons montageteam in, wij komen graag met tuinhout uw schutting plaatsen!

Routebeschrijving voor tuinhout vanaf Biddinghuizen

Vanaf Swifterbant is het circa 25 minuten rijden naar onze houthandel. Bekijk onderstaande route. Ook voor tuinhout in GenemuidenHasseltZwartsluis, Elburg, NunspeetHeerdeBiddinghuizenZwolleEmmeloordDronten en Meppel bent u bij ons aan het goede adres. Door onze ligging in Kampen (dichtbij Zwolle) zijn wij goed bereikbaar voor al deze omliggende plaatsen. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 038 333 1891. U bent van harte welkom bij de Houtburcht in Kampen! Ook voor het helpen met fundering voor een overkapping, tuinhuis of carport.