Tuinhout Nunspeet

Tuinhout nabij Nunspeet kopen? Als u op zoek bent naar een groot assortiment veranda’s, vlonders en tuinhuisjes dan kunt u terecht bij de Houtburcht. U vindt ons op een half uurtje rijden van Nunspeet. Wij bieden maatwerk op tuinhout en glaswanden. Heeft u direct een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact op met de Houtburcht. Wij zijn telefonisch te bereiken via 038 – 3331891.Tuinhout Nunspeet

Tuinhuis op maat laten maken in Nunspeet

Een tuinhuis van echt tuinhout  is naast een mooie eyecatcher in de tuin ook een mooie opbergruimte. In de winter kunt u hier uw tuinset opbergen en is er plaats voor bijvoorbeeld vishengels of tuingereedschap. De Houtburcht heeft vakmensen in dienst die uw tuinhuis precies maken zoals u dat wilt. Geheel op maat. Daarnaast hebben wij ook ‘kant-en-klare’ tuinhuizen in ons assortiment. Klik hier om onze collectie tuinhuizen te bekijken.

Glaswand op maat

De weersomstandigheden in Nederland maken het helaas niet mogelijk om het hele jaar door van uw tuin te genieten. Regen, sneeuw en harde wind zorgen ervoor dat we onze tuin in de winter vaak laten voor wat het is. En dat is jammer en onnodig. Met een glaswand kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Wij plaatsen een (op maat gemaakte) glaswand. Bekijk hier een voorbeeld van een glaswand. Ook voor het helpen met fundering voor een overkapping, tuinhuis, tuinkamer of carport bent u bij ons aan het juiste adres.

Overkapping of veranda laten plaatsen

Denkt u erover om een veranda of een overkapping te plaatsen? Als u op zoek bent naar tuinhout in Nunspeet, kunt u deze zelf plaatsen. Ook kunnen wij geheel kant-en-klaar overkappingen plaatsen bij uw woning in Nunspeet. Liever een maatwerk oplossing? Ook dat is mogelijk. Ons montageteam plaatst de veranda’s en overkappingen bij u. 

Eerder gerealiseerde projecten van tuinhout in nunspeet

Ondanks dat de Houtburcht gevestigd is in Kampen werken wij door een groot deel van Nederland. Zo ook voor tuinhout in Nunspeet. Dit is makkelijk door de vrij centrale ligging van ons bedrijf in Nederland. Wij hebben dan ook al veel projecten gerealiseerd. Zowel projecten van tuinhout als overige projecten. Van het maken van een glaswand op maat tot het plaatsen van een tuinhuis. Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden en eindresultaten?

Blijf eenvoudig op de hoogte via Facebook

U kunt hier onze werkzaamheden volgen en eindresultaten bekijken, zo ook in omgeving Nunspeet. Tevens hebben wij regelmatig interessante acties die u niet mag missen! Als wij ons assortiment vernieuwen geven wij vaak extra korting op ons oude assortiment. Blijf op de hoogte via Facebook en mis geen actie van onze grote assortiment tuinhout nabij Nunspeet.

Routebeschrijving voor tuinhout vanaf Nunspeet

De Houtburcht (gespecialiseerd in tuinhout) is vanuit Nunspeet makkelijk te bereiken. In een half uurtje rijden over de A28 en de N50 bereikt u ons aan de Betonstraat 2 in Kampen. Ook vanuit Genemuiden, Elburg, Hasselt, Zwartsluis, Heerde, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten, Meppel en Swifterbant zijn wij goed bereikbaar. Hieronder kunt u de route bekijken en een gepersonaliseerde route maken. Kom eens langs en bekijk al ons tuinhout dichtbij Nunspeet.

Tuinhout kopen in Nunspeet?

Heeft u aanvullende vragen over ons assortiment of maatwerk dan zijn wij telefonisch voor u bereikbaar. U bereikt ons via telefoonnummer 038-3331891. Ons bezoekadres is Betonstraat 2 in Kampen. Zien wij u binnenkort verschijnen voor het kopen van tuinhout nabij Nunspeet?