Tuinhout Meppel

Bent u op zoek naar tuinhout in Meppel? De Houtburcht heeft een ruim assortiment tuinhout op voorraad. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw eigen veranda, vlonder of tuinhuisje maken. Zoals u misschien al op onze website heeft zien staan, zijn wij sterk in maatwerk. Wilt u iets op maat laten maken? Schakel ons in! Wij zijn niet gevestigd Meppel zelf, maar u bereikt ons binnen circa 30 minuten rijden. Lees verder voor een routebeschrijving als u direct tuinhout wil kopen nabij Meppel.

Ons assortiment tuinhout nabij Meppel

Voor een groot assortiment tuinhout nabij Meppel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen onder andere douglas hout, geïmpregneerd hout, hardhout, tuinpalen en vlonderplanken. Bent u op zoek naar een bepaald type hout en kunt u het niet vinden op onze website? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Dan kijken we het voor u na.

Glaswand laten plaatsen in Meppel?

Tuinhout Meppel

Behalve voor tuinhout nabij Meppel, kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld een glaswand op maat laten plaatsen? Een glaswand zorgt ervoor dat u heel het jaar door van uw tuin kunt genieten, zonder last te hebben van diverse weersinvloeden. Een glaswand (ook wel glazen wand genoemd) geeft uw tuin daarnaast een luxe uitstraling.

Veranda laten plaatsen in Meppel

Met het tuinhout dichtbij Meppel van De Houtburcht kunt u zelf uw eigen veranda maken. Heeft u hier geen tijd voor? In dit geval kunt u er ook voor kiezen om uw veranda door ons op maat te laten maken en plaatsen. Wij hebben al in veel plaatsen in Nederland een veranda geplaatst. Bekijk hier een aantal voorbeelden van eerder geplaatste veranda’s in Meppel en omgeving. Wilt u een houten schuur laten plaatsen in Meppel? Ook dit is mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Terrasoverkapping in Meppel

Naast tuinhout in Meppel, beschikken we ook over een groot assortiment overkapinngen. Hiermee kunt u in de lente of zomer optimaal genieten van uw tuin. Met een terrasoverkapping van De Houtburcht heeft u namelijk zelf de controle over of u in zon wilt zitten of juist eventjes wil bijkomen in de zon. Bij felle zon kunt u de doekzonwering heel gemakkelijk uitschuiven. Wilt u lekker van u af kunnen kijken, dan schuift u de terrasoverkapping gemakkelijk weer in. Zowel aluminium overkappingen als Luxxout terrasoverkappingen zijn mogelijk. 

Schroeffundering in Meppel

Op steeds meer plaatsen in Nederland zien we schroeffunderingen terug. Een schroeffundering biedt dan ook veel voordelen ten opzichte van traditionele funderingsmethodes. Een schroeffundering is kostenbesparend, u hoeft geen beton te storten en niet te graven. Daarnaast zijn schroeffunderingen onderhoudsvrij en gaan schroeffunderingen lang mee. Ook voor het helpen met fundering voor een overkapping, tuinkamer, tuinhuis of carport bent u bij ons aan het juiste adres.

Routebeschrijving voor tuinhout vanaf Meppel

Voor ons volledige assortiment tuinhout dichtbij Meppel kunt u langskomen bij De Houtburcht. Wij zijn gevestigd in Kampen. Goed bereikbaar vanuit Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Elburg, Nunspeet, Heerde, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten en Swifterbant. Hieronder kunt u een routebeschrijving vinden. Door op ‘meer opties’ te klikken, kunt u eenvoudig een gepersonaliseerde route maken. Als u op zoek bent naar tuinhout in Meppel, bent u dus bij ons aan het juiste adres!

Onze contactgegevens

Voor vragen over ons assortiment of voor het leveren van tuinhout in Meppel, kunt u ons telefonisch bereiken.

Betonstraat 2
8253 BM Kampen
Tel: 038-3331891
Mail: info@houtburcht.nl