Tuinhout Kraggenburg

Tuinhout KraggenburgAl jarenlang is De Houtburcht nabij Kraggenburg specialist op het gebied van tuinhout. Er zijn al heel wat blokhutten en veranda’s gebouwd met ons tuinhout. De Houtburcht begon als eenvoudig tuinhout bedrijf. Inmiddels is het bedrijf nabij Kraggenburg uitgegroeid tot allround tuinhout- en maatwerk specialist.

Groot assortiment tuinhout

De Houtburcht biedt een groot assortiment aan tuinhout. Het tuinhout is verkrijgbaar in verschillende soorten en prijsklassen. De afgelopen jaren zijn wij ons meer gaan richten op maatwerk. Bepaal zelf de maten, houtsoort en dakbedekking. Bij uw keuze geven wij u deskundig advies.

Van plank tot tuinhuis

Wilt u in Kraggenburg een tuinhuis maken met tuinhout? Een tuinhuis creëert meer ruimte in uw tuin. Een tuinhuis is gemakkelijk te maken van tuinhout. Een tuinhuis kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kunt u deze gebruiken als opslagruimte of hobbyruimte. Heeft u advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag! .

Een overkapping in de tuin?

Maak uw tuin in Kraggenburg af met een overkapping van tuinhout. Zo kunt u in de zomermaanden optimaal genieten van de zon. Ook voor een overkapping zijn er volop mogelijkheden. Gaat u voor een overdekt terras? Of denk u over een droogloop naar de schuur? Voor het tuinhout kunt u in ieder geval bij ons terecht. Met dit tuinhout kunt u een prachtige overkapping in Kraggenburg maken.

Rabatdelen

Rabatdelen worden toegepast als gevelbekleding met een horizontale bevestiging. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Rabatdelen zijn makkelijk te onderhouden. Bij De Houtburcht zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een vorm van tuinhout met de uitstraling die u wenst.

Op zoek naar tuinhout in Kraggenburg?

De Houtburcht biedt u een groot assortiment aan tuinhout in Kraggenburg. In ons assortiment hebben wij veel verschillende producten. Passend bij uw tuin in Kraggenburg. U bent altijd welkom in onze showtuin. Deze tuin bestaat uit 1000 m² vol inspiratie. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 038-3331891. Ook kunt u mailen naar: info@houtburcht.nl. Het juiste tuinhout vindt u bij De Houtburcht nabij Kraggenburg!