Tuinhout Heerde

Bent u op zoek naar tuinhout in Heerde? Bijvoorbeeld voor het maken van een mooie veranda op maat? Bij de Houtburcht kunt u terecht voor een groot assortiment aan tuinhout. De Houtburcht heeft al meer dan 20 jaar ervaring in hout. U kunt bij ons terecht voor maatwerk en een groot aanbod producten. Denk hierbij aan houten tuinhuisjes, veranda’s, terrasoverkappingen, schroeffunderingen en meer.Tuinhout Heerde

Tuinhuis op maat laten maken in Heerde

Met een tuinhuis creëert u opbergruimte voor bijvoorbeeld uw tuinset om deze in de winter op te bergen. Ook kunt u al uw tuingereedschap makkelijk kwijt in een tuinhuis. De Houtburcht heeft een team van vakmensen die uw tuinhuis precies maken zoals u dat wilt. Naast deze op maat gemaakt tuinhuizen kunt u ook kiezen voor de ‘kant-en-klare’ variant. Klik hier om onze collectie tuinhuizen te bekijken.

Een veranda plaatsen in Heerde

Ook voor een veranda in de tuin kunt u terecht bij de Houtburcht. Met ons aanbod tuinhout kunt u zelf een veranda maken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kant-en-klare veranda die we zelfs voor u kunnen monteren! Met een veranda kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Bekijk hier onze veranda’s.

Overkapping of tuinkamer in Heerde

Wilt u meer van uw tuin kunnen genieten? Dat is mogelijk met een overkapping of tuinkamer. Onze kant-en-klaar overkappingen zijn leverbaar in hout en aluminium. Bent u zelf handig? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om alleen tuinhout in Heerde te kopen en deze telf te timmeren.

Glaswand op maat

Niet alleen met een veranda kunt u het hele jaar genieten van uw tuin. Dit kunt u ook realiseren met een glaswand. Met een glaswand kunt u ondanks de weersomstandigheden in Nederland voor uw gevoel lekker in de tuin zitten. Een prachtige uitbreiding van uw huis. Deze glaswand kan net zoals de veranda op maat gemaakt worden. Bekijk hier een voorbeeld van een glaswand.

Ook voor tuinschermen en schuttingen

Maar even terug waar het allemaal mee begon bij de Houtburcht. Tuinhout. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in schuttingen en tuinschermen. Is uw huidige schutting aan vervanging toe? Bekijk hier ons assortiment of kom langs in onze showtuin! De Houtburcht beschikt over een montageteam die ook uw schutting of tuinscherm voor u kan plaatsen. Ook voor het helpen met fundering voor een overkapping, tuinhuis of carport bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag hiervoor gerust om meer informatie.

Tuinhout nabij Heerde ophalen?

Wij zijn gevestigd in Kampen, aan de Betonstraat 2. U kunt ons telefonisch bereiken via 038-3331891. Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Heerde. Binnen een half uur bent u bij onze houthandel via de A50 en N50. Bekijk onderstaande route.
Maar ook vanuit Genemuiden, Hasselt, Elburg, Zwartsluis, Nunspeet, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten, Meppel en Swifterbant zijn wij goed bereikbaar.