Tuinhout Hasselt

Tuinhout in HasTuinhout Hasseltselt vindt u bij de Houtburcht. Kunt u ook zo genieten van uw tuin en wilt u dit het liefst het hele jaar door? Dat is mogelijk met de vele toepassingen van tuinhout. Kies bijvoorbeeld voor een tuinhuis waar u in de winter gezellig kunt vertoeven. Zit u toch ‘s winters liever in uw woning? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glaswand? Met een glaswand kunt u heel het jaar door genieten van uw tuin en een glaswand is ook nog eens ideaal als wind- en weer beschermer.

Wij leveren maatwerk

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk. Zo kunnen wij voor u een houten schuur op maat maken met tuinhout in Hasselt. Ons team is gespecialiseerd in het bieden van maatwerk en heeft al vele schuren in de omgeving van Hasselt mogen bouwen. Bij onze projecten kunt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw eigen houten schuur. Heeft u al een idee, maar Tuinhout Hasseltweet u nog niet zo goed of wij dit idee kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij laten u dan weten wat de mogelijkheden zijn. Ook kunnen wij u verder helpen met schroeffundering voor een eenvoudige montage. Zoals voor een tuinhuis, overkapping of carport.

Maak uw tuin nog gezelliger

Daarnaast hebben wij prachtige tuinmeubelen in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een bankje gemaakt van tuinhout voor op uw veranda. Ook bieden wij u verschillende picknicktafels waar u bij warmere temperaturen lekker aan kunt eten. Oftewel, met tuinhout in Hasselt heeft u genoeg mogelijkheden om uw tuin nog wat gezelliger te maken.

Veranda of overkapping laten plaatsen in Hasselt?

Kunt u echt genieten van het buitenleven? Dan is een overkapping of een veranda echt iets voor uw woning in Hasselt. Hiermee kunt u namelijk echt genieten van het buitenleven. Wij hebben de keuze uit zowel houten als aluminium overkappingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor zowel tuinhout in Hasselt als voor het laten plaatsen van veranda’s en overkappingen.

Tuinhout nabij Hasselt kopen? Kom langs!

Bent u nog op zoek naar de juiste partner voor tuinhout in Hasselt? Klop dan zeker aan bij de Houtburcht. Ons bedrijf is gevestigd in Kampen, wat ongeveer een half uurtje rijden van Hasselt is. Ook voor tuinhout in Genemuiden, Zwartsluis, Elburg, Nunspeet, Heerde, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten, Meppel en Swifterbant bent u bij ons aan het goede adres. Door onze ligging in Kampen zijn wij goed bereikbaar voor al deze omliggende plaatsen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste producten voor uw tuin zoals een tuinkamer. Via onderstaande route kunt u de route vanaf Hasselt bekijken.

Contact

Voor meer vragen en/of informatie kunt u contact met ons opnemen.

De Houtburcht
Betonstraat 2
8263 BM Kampen
Tel: 038-3331891
info@houtburcht.nl

Wilt u ons bezoeken in Kampen? Bekijk dan onze actuele openingstijden.