Tuinhout Emmeloord

Tuinhout EmmeloordBent u op zoek naar tuinhout in Emmeloord? Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een vlonder? Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment aan tuinhout. Circa 20 jaar geleden zijn wij begonnen als tuinhoutbedrijf. Inmiddels kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk en een groot aanbod producten. Denk hierbij aan veranda’s, houten schuren, terrasoverkappingen, schroeffunderingen en meer. Lees hieronder meer over ons productaanbod en maatwerk

Onze collectie tuinhout in Emmeloord

Tuinhout nabij Emmeloord kopen voor een scherpe prijs? Bij De Houtburcht hebben we een groot assortiment tuinhout. Wij verkopen onder andere Douglas hout. Bekijk onze collectie tuinhout dichtbij Emmeloord. Zit de gewenste houtsoort er niet tussen? Neem telefonisch contact met ons op via 038-3331891. Wij leveren ons tuinhout onder andere in de regio Emmeloord. Op een kleine 25 minuten rijden vanaf Emmeloord bereikt u ons bedrijf. Bekijk ook de routebeschrijving onderaan deze pagina.

Houten schuur op maat

Wilt u een houten schuur in uw tuin in Emmeloord? U kunt zelf uw houten schuur maken met behulp van ons tuinhout in Emmeloord. Ook kunt u er voor kiezen om uw houten schuur in Emmeloord door ons vakkundige montageteam op maat te laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en hebben al heel wat houten schuren in Emmeloord en omgeving mogen maken. Benieuwd naar ons werk? Bekijk enkele voorbeelden van houten schuren.

Een veranda in Emmeloord

Bent u een buitenmens en zit u het liefst heel het jaar door in uw tuin? Helaas laten de weersomstandigheden dit in Nederland niet altijd toe. Maar met een veranda in uw eigen tuin zit u altijd beschut. Behalve dat een veranda erg praktisch is, creëert een veranda ook een luxe uitstraling. Bekijk hier onze veranda’s. Uiteraard is maatwerk mogelijk. Het kan met ons tuinhout nabij Emmeloord! Ook voor het helpen met fundering voor een overkapping, tuinhuis of carport

Schroeffundering Emmeloord

Bent u op zoek naar een praktische fundering die gemakkelijk te monteren is? Dan biedt de schroeffundering uitkomst. Een schroeffundering is makkelijk te plaatsen en heeft een korte montagetijd. Zonder graafwerkzaamheden heeft u een fundering die direct belastbaar en onderhoudsvrij is. Voor een schroeffundering in Emmeloord kunt u ons inschakelen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Glaswand in Emmeloord

Met een glaswand vergroot u uw woongenot. Een glaswand zorgt er namelijk voor dat u heel het jaar door van uw tuin kunt genieten. Ontbijt heerlijk in de zon, zonder last te hebben van de wind of andere weersinvloeden. Wij plaatsen glaswanden (ook wel schuifpui, glazen wand of glasschuifwand) op maat. Bekijk ons glasschuifwandsysteem.

Tuinhuis van Tuinhout

Bent u op zoek naar naar een tuinhuis van echt tuinhout in Emmeloord? Kom eens langs in Kampen en bekijk ons grote assortiment tuinhout.

Terrasoverkapping in Emmeloord

Ook voor een terrasoverkapping kunt u ons inschakelen. Op het gebied van terrasoverkappingen zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een houten overkapping, een aluminium overkapping of een Luxxout terrasoverkapping. Liever zelf een tuinhuis maken van tuinhout in Emmeloord? Ook dat is mogelijk.

Routebeschrijving voor tuinhout vanuit Emmeloord

Op circa 25 minuten rijafstand vanaf Emmeloord bereikt u ons bedrijf. Ook voor tuinhout in GenemuidenHasseltZwartsluis, Elburg, NunspeetHeerdeBiddinghuizenZwolle, DrontenMeppel en Swifterbant bent u bij ons aan het goede adres. Door onze ligging in Kampen (dichtbij Zwolle) zijn wij goed bereikbaar voor al deze omliggende plaatsen. Wij raden u aan om langs te komen. U kunt onze producten dan met eigen ogen bekijken en ons team voorziet u graag van advies. Hieronder kunt u een routebeschrijving vanuit Emmeloord vinden.

Contact

Voor vragen over ons assortiment (zoals ons tuinhout nabij Emmeloord), onze voorraad of voor advies kunt u contact opnemen. Onze contactgegevens:

De Houtburcht
Betonstraat 2
8263 BM Kampen
Tel: 038-3331891
info@houtburcht.nl

Bekijk ook onze actuele openingstijden.