Tuinhout Dronten

Bent u op zoek naar tuinhout in Dronten? Wees welkom bij De Houtburcht! Wij zijn al 20 jaar lang het adres voor tuinhout, veranda’s, tuinmeubelen, glaswanden, terrasoverkappingen, houten schuren en meer. Begonnen als eenvoudig tuinhoutbedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot een all-round tuinhout en maatwerk specialist. U kunt tuinhout bij ons kopen, maar we kunnen u ook helpen bij de montage. Benieuwd waar u ons precies voor kunt inschakelen? Lees er hieronder meer over.Tuinhout Dronten

Ons assortiment tuinhout

Bent u op zoek naar tuinhout in de regio Dronten? Wij zijn gevestigd in Kampen, op slechts 20 minuten rijafstand vanaf Dronten. Bekijk ook de routebeschrijving onderaan deze pagina. Wij hebben een groot assortiment tuinhout. Zo verkopen wij bijvoorbeeld Douglas fijnbezaagde palen, Douglas geschaafde regels, grenen dekdelen, ronde palissaden en steigerplanken. Benieuwd naar ons volledige assortiment tuinhout?

Glaswand in Dronten

Een glaswand, ook wel glazen wand, schuifpui of glasschuifwand genoemd, zorgt ervoor dat u heel het jaar door van uw tuin kunt genieten. Met een glaswand bent u namelijk beschermd tegen diverse weersinvloeden, zoals regen of wind. Waait het hard buiten maar schijnt het zonnetje tegelijkertijd? Met een glaswand kunt u genieten van de voordelen van de zon, zonder dat u last heeft van de wind. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een glaswand in Dronten. Ons vakkundige team plaatst de glaswand voor u. Onze glaswanden beschikken over een extreem vlakke onderrail. Dit zorgt voor een nagenoeg drempelvrije doorgang. Bekijk hier ons glasschuifwandsysteem.

Schroeffundering in Dronten

Op zoek naar een schroeffundering in Dronten? Schroeffunderingen zijn voor vele toepassingen geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het funderen van hekwerk, klimtoestellen, overkappingen, schuttingen, terrassen, veranda’s, vlonders enzovoort. Een aantal voordelen van schroeffundering:

  • Korte montagetijd
  • Direct belastbaar
  • Geen graafwerkaamheden
  • Onderhoudsvrij

Meer weten over onze schroeffundering?

Veranda in Dronten

Altijd al gedroomd van uw eigen veranda in Dronten? Met een veranda vergroot u het woongenot, heel het jaar door! U kunt langer genieten van het buitenleven. Daarnaast ziet een veranda er ook nog eens heel mooi uit. Uw tuin knapt er flink van op. Wij verkopen priëlen en veranda’s. U kunt deze zelf monteren, maar u kunt ook ons montageteam inschakelen. Bekijk onze priëlen en veranda’s. Ook voor het helpen met fundering voor een overkapping, tuinhuis of carport bent u bij ons aan het goede adres! 

Houten schuren in de regio Dronten

Op zoek naar een houten schuur geheel op maat? Een houten schuur in de tuin is een echte eyecatcher. Daarnaast zorgt het natuurlijk voor meer opbergruimte. De Houtburcht heeft al vele houten schuren op maat mogen maken in Dronten. Benieuwd naar ons werk? Bekijk eerder gemaakte houten schuren in de regio Dronten.

Terrasoverkapping in Dronten

‘s Zomers genieten in uw tuin? De zon is natuurlijk heerlijk, maar bij felle zon is het af en toe ook wel eens lekker om plaats te nemen in de schaduw. Met een terrasoverkapping van De Houtburcht heeft u zelf de controle! Bij felle zon kunt u de doekzonwering heel gemakkelijk uitschuiven. Wenst u geen beschutting meer? Dan schuift u de terrasoverkapping eenvoudig weer in. Zowel aluminium overkappingen als Luxxout terrasoverkappingen zijn mogelijk.

tuinhout nabij Dronten ophalen

Via onze website kunt u veel van onze producten bekijken. Wilt u onze producten liever met eigen ogen komen bekijken? Kom dan langs! Wij hebben zowel binnen als buiten een showterrein. Vanuit Genemuiden, Elburg, Hasselt, Zwartsluis, Nunspeet, Heerde, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Meppel en Swifterbant kunt u ons goed bereiken.

Contactinformatie

Wilt u meer informatie over onze producten? Of wilt u een offerteaanvraag doen voor het plaatsen van een houten schuur op maat of ander product? Onderstaande onze contactgegevens:

De Houtburcht
Betonstraat 2
8263 BM Kampen
Tel: 038-3331891
info@houtburcht.nl

Bekijk ook onze actuele openingstijden.