Schutting

Dankzij een schutting is het mSchutting kopen?ogelijk om meer privacy in uw tuin te creëren. De houten schutting is een van de populairste schuttingen. Houtburcht heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tuinhout. Het bedrijf begon als eenvoudig tuinhout bedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een allround maatwerk specialist.

Bekijk ons aanbod schuttingen!

Maatwerkspecialist

De afgelopen jaren is de Houtburcht zich meer gaan richten op maatwerk. Dit betekent dat u zelf de maten en houtsoort bepaalt. Hierdoor wordt het ontwerp van de schutting volledig op uw wensen aangepast. De Houtburcht is in het bezit van verschillende soorten tuinhout. Bedenk goed welk ontwerp het beste aansluit op de rest van uw tuinontwerp. U kunt altijd langskomen. De showtuin geeft u voldoende inspiratie. Laat de schutting compleet naar aanleiding van uw eigen wensen ontwerpen.

Bezoek onze showtuin

De Houtburcht in Kampen beschikt over een eigen showtuin. In deze showtuin vindt u diverse tuinartikelen. De showtuin is zo ingedeeld dat u door 3 tuinen heen kunt lopen. In totaal kunt u meer dan 1000m² aan inspiratie opdoen. Hier kunt u al onze schuttingen bewonderen. Na dit bezoek weet u precies welke schutting u wilt plaatsen in uw tuin.

Dé redenen om een schutting aan te schaffen

Het plaatsen van een schutting brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo geeft de schutting meer privacy. Dit in zowel in de tuin als in huis. Voorbijgangers kunnen niet meer eindeloos uw huis binnenkijken. Ook kunt u langer in de zon zitten, zonder last van de wind. Dit maakt het buiten zijn prettiger. Een schutting brengt een stukje veiligheid met zich mee. Mensen kunnen niet zomaar uw tuin binnenlopen. Uw kinderen kunnen niet zomaar de tuin uithuppelen. Alleen maar voordelen dus! Als u al deze redenen leest, wilt u toch gelijk een schutting aanschaffen?

Een schutting in uw tuin plaatsen?

Wilt u een schutting in uw tuin plaatsen? De Houtburcht helpt u graag. U bent van harte welkom bij ons bedrijf in Kampen. Samen bespreken wij de diverse mogelijkheden. Laat u adviseren door een van onze medewerkers. Bij ons kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 – 333 18 91. Een schutting laat u plaatsen door de Houtburcht!