Schutting Zwolle

Schutting Zwolle

Een schutting in uw tuin in Zwolle plaatsen? Ontdek het assortiment van De Houtburcht. De Houtburcht heeft al 20 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van schuttingen. Dit in Zwolle en omgeving. Schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De merken die De Houtburcht biedt zijn Hillhout en Woodvision. De collectie van Hillhout is divers. Ook het assortiment van Woodvision biedt verschillende mogelijkheden. Lees snel verder!

Bekijk ons aanbod schuttingen!

Redenen om een schutting aan te schaffen

De meeste mensen kiezen voor een schutting vanwege de privacy. U schermt uw tuin op een stijlvolle manier af met behulp van een schutting. Toch contact met de buren houden? U kunt ervoor kiezen om de schutting op bepaalde plekken deels open te houden. Naast de voordelen op het gebied van privacy, heeft u met een schutting ook minder last van de wind. Ook maakt een schutting de tuin veiliger. Door de schutting af te sluiten met een poort, kunnen kinderen of huisdieren de tuin niet zomaar uit. Ook een schutting laten plaatsen in uw tuin in Zwolle? Neem contact op!

Schutting laten plaatsen Zwolle

Sterk in maatwerk

De Houtburcht in Kampen is sterk in maatwerk. De afgelopen jaren zijn wij ons steeds meer gaan verdiepen in maatwerk. Wij helpen u graag om uw eigen schutting te realiseren. Hiervoor hebben wij verschillende soorten tuinhout ter beschikking. Ons deskundige montage team helpt u graag. U hoeft alleen uw eigen wensen door te geven. Wij leveren vervolgens de schutting op maat in Zwolle.

Schutting laten plaatsen in Zwolle

Wilt u een schutting laten plaatsen in Zwolle en bent u benieuwd welke stappen daarbij aan bod komen? De eerste stap is om een type hout uit te kiezen. Hierbij kunnen wij u ook helpen. Ook denken we graag mee over de afwerking van het materiaal. Een van onze ervaren medewerker kan u voorbeelden laten een zien van schuttingen. Wij kunnen u ook adviseren over het ontwerp voor de schutting van uw tuin in Zwolle. Kijkt u gerust rond op onze website en laat u inspireren. Bent u eruit? Kies er dan voor om een schutting te laten plaatsen in Zwolle! Gaan wij binnenkort bij u aan de slag met de eerste werkzaamheden? Ook voor een tuinkamer in Kampen en Zwolle bent u bij ons aan het goede adres.

Bezoek onze showtuin

De Houtburcht beschikt over een eigen showtuin. Deze is ingedeeld in drie verschillende tuinen. Hier kunt u op uw gemak doorheen wandelen. Bewonder de verschillende producten uit ons assortiment. In deze showtuin kunt u volop nieuwe ideeën opdoen. In totaal bestaat de showtuin uit meer dan 1000m². Kom langs om ons aanbod schuttingen te bekijken! Ook voor het helpen met fundering voor een overkapping, tuinhuis of carport.

Schutting plaatsen Zwolle

Een schutting plaatsen in Zwolle?

Wilt u een schutting in uw tuin in Zwolle plaatsen? De Houtburcht helpt u graag. U bent van harte welkom bij ons bedrijf in Kampen. Onder het genot van een heerlijke kop koffie bespreken we de mogelijkheden. De Houtburcht biedt hoogwaardige service en kwaliteit. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u verder vragen of opmerkingen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 038 – 333 18 91. Een schutting in Zwolle laat u plaatsen door De Houtburcht!

Route naar De Houtburcht

De Houtburcht is gevestigd in Kampen. Ook voor het plaatsen van schuttingen in Dronten, IJsselmuiden en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor tuinhout in GenemuidenHasseltZwartsluisNunspeetHeerdeBiddinghuizenZwolleEmmeloordDrontenMeppel en Swifterbant kunt u bij ons langskomen. Bekijk de route hieronder. U kunt een gepersonaliseerde route maken door binnen het kaartje op ‘meer opties’ te klikken.