LuxxOut

Bent u op zoek naar hoogwaardige zonwering, windschermen, pergola’s of lamellensysteem die perfect aansluit bij uw levensstijl en persoonlijke smaak? Luxxout is er om aan al uw wensen te voldoen. De Houtburcht biedt een breed scala aan producten, waaronder zonwering, windschermen, pergola’s en lamellensystemen, die functionaliteit, comfort en esthetiek naadloos combineren. Met Luxxout van De Houtburcht kunt u genieten van het buitenleven in stijl en luxe.

 

Over LuxxOut

LuxxOut is een toonaangevend merk dat begon met de revolutionaire Inova, een oprolbaar windscherm. Sindsdien heeft LuxxOut meerdere oplossingen ontwikkeld op het gebied van zonwering, privacyschermen en terrasoverkappingen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd in Nederland. LuxxOut biedt hoogwaardige producten voor optimaal buitenleven, met aandacht voor duurzame kwaliteit en een vleugje luxe.

Terrasschermen

De stijlvolle terrasschermen van LuxxOut spelen perfect in op verschillende weersomstandigheden. Met de keuze uit diverse doeken bepaalt u zelf het doel van uw terrasscherm. Of u het nu wilt gebruiken als zonwering, windwering of voor meer privacy, LuxxOut heeft de oplossing. De terrasschermen zijn verkrijgbaar in zowel verticale als horizontale varianten en zijn allemaal oprolbaar voor extra flexibiliteit.

Maatwerk

Wat LuxxOut onderscheidt, is de focus op maatwerk. Elk product wordt nauwkeurig op maat gemaakt, waarbij zelfs de afmetingen tot op de millimeter te bestellen zijn. Hierdoor krijgt u een perfect passende oplossing die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften.

Over De Houtburcht

Bij De Houtburcht hebben we een grote showtuin met producten van bekende merken zoals Woodvision, Hillhout, Trendhout, Deponti, LuxxOut, Gardendreams, Sunrooms en onze eigen maatwerkproducten. Ontdek meer dan 1000 m2 aan nieuwe ideeën verdeeld over 3 tuinen. In onze winkel kunt u door middel van onze 3D-configurator uw project in detail uittekenen. Uiteraard met de deskundige hulp van onze specialisten.

Tuincentrum Houtburcht Kampen

Kies voor LuxxOut bij De Houtburcht!

Kies voor LuxxOut bij De Houtburcht en geniet van hoogwaardige zonwering, privacyschermen en pergola’s die uw buitenleven naar een hoger niveau tilt. Met het oog voor detail en toewijding aan kwaliteit biedt LuxxOut de perfecte combinatie van functionaliteit en luxe voor de veeleisende klant. Neem vandaag nog contact op met De Houtburcht en ontdek de mogelijkheden voor uw buitenruimte.