Hermadix beits

Hermadix beitsVastberaden grijpt u naar uw blik met Hermadix beits. Een heerlijk zonnetje. Een klein zuchtje wind. U krijgt er gewoon de lentekriebels van! Eén ding is zeker: er moet vandaag iets in de tuin gebeuren. Dus u pakt uw kwast en stapt naar buiten. Uw schuur, schutting en houten meubels moeten eraan geloven. Voor de beste houtproducten gaat u natuurlijk naar De Houtburcht in Kampen. Al meer dan 20 jaar uw specialist.

Bekijk ons aanbod beits!

Hout in de tuin

Heeft u een houten constructie in de tuin staan? Denk aan een schutting, een blokhut of een speeltoestel. Dan is de kans groot dat dit van geïmpregneerd hout is gemaakt. Dit materiaal is in de fabriek behandeld met speciale conserveringsmiddelen. Hierdoor heeft het een levensduur van ruim 10 jaar. Toch komt het hout zo’n decennium niet ongeschonden door. Regen. Wind. Zon. Het hout slaat door de jaren heen grijs uit en wordt vies. Om dat te voorkomen, kunt u het beste gebruik maken van de beits van Hermadix.

Speciaal voor geïmpregneerd hout

Wanneer u langer van uw houten constructie wilt genieten, kunt u het dus van een laag beits voorzien. Helaas gaan geïmpregneerd hout en beits in veel gevallen niet goed samen. De meeste merken reageren namelijk slecht op de conserveringsmiddelen. Het gevolg? Een beitslaag dat veels te snel van uw schutting of speeltoestel afbladdert. Om te voorkomen dat u binnenkort weer aan de schilder moet, kunt u het beste Hermadix beits aanschaffen. Dit is namelijk speciaal voor geïmpregneerde houtsoorten ontwikkeld. En dat scheelt u werk.

Beits van De Houtburcht

Al ruim 20 jaar is De Houtburcht een begrip in de omgeving van Kampen. Voor alles wat met tuinhout te maken heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Blokhutten. Tuinschermen. Hekken. Houten speeltoestellen. Overkappingen. U kunt het zo gek nog niet bedenken of wij hebben het voor u in huis. Koopt u één van deze prachtige houtproducten? Dan kan daar natuurlijk ook gelijk een likje Hermadix beits overheen! Bent u op zoek naar de beste producten, specialistisch advies en uitgedacht maatwerk? Dan staan wij voor u klaar!

Bestel nu Hermadix beits

Het is u helemaal duidelijk. Die schuur krijgt binnenkort een mooie beitslaag. En die schutting? Die pakken we ook gelijk mee. Voor de beste materialen gaat u naar De Houtburcht. Bezoek deze week nog onze showtuin in Kampen. Heeft u een vraag? Maak dan gebruik van onze contactpagina. Of bel naar 038-3331891. Met Hermadix beits kan uw tuin er weer een tijdje mee door!