Wilt u een glaswand kopen? Dit is een goede keuze! Met een glaswand bent u beschermd tegen weersinvloeden, waardoor u heel het jaar van uw tuin of balkon kunt genieten. Een glazen wand is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg mooi. De glaswand creëert een luxe uitstraling, waardoor uw huis, tuin of balkon er nog mooier uit ziet. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een glaswand op maat. Meer weten over dit product? Lees dan verder! Natuurlijk kunt u ook direct de glaswand zelf bekijken, klik hier om naar ons productaanbod te gaan.

Glaswand

Voorbeeld van een glaswand

Voordelen van een glaswand

Bent u in het bezit van een tuin of balkon? In Nederland is het helaas zo dat we slechts beperkte tijd echt kunnen genieten in de tuin of op het balkon. De weersomstandigheden laten het vaak niet toe om nog even lekker buiten te zitten. Regen, sneeuw, hagel en harde wind zorgen ervoor dat we liever binnen blijven. Erg zonde. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing, die ook nog eens erg mooi is. Dat is het plaatsen van een glaswand. Een glazen wand zorgt ervoor dat kou, regen en wind buiten de deur blijven.

Onze glaswanden beschikken over een extreem vlakke onderrail. Dit zorgt voor een nagenoeg drempelvrije doorgang. Daarnaast beschikken onze glaswanden over een permanente ventilatie, door de overlapping van de schuifelementen in gesloten toestand. Wilt u de toch helemaal buiten de deur houden? Kies dan als aanvulling op uw glazen wand voor een tochtstrip.

Glaswand op maat

Wilt u een glaswand op maat laten maken? Dit is geen probleem! Ons deskundige montageteam zorgt voor een glaswand op maat. Of het nu om uw balkon of tuin gaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we sturen u zo snel mogelijk een offerte toe.

Vragen over een glaswand

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een glaswand? Neem contact met ons op. Ook kunt u bij ons langskomen. De Houtburcht is gevestigd aan de Betonstraat 2 in Kampen. Wist u dat De Houtburcht een CBW-erkend bedrijf is? Producten koopt u veilig bij ons met een goede garantieregeling.