Fundering Tuinhuis

Heeft u een fundering voor uw tuinhuis nodig? En wilt u dit graag door een professional laten uitvoeren? De Houtburcht in Kampen geeft graag een draai aan de schroeven van uw tuinhuis fundering. Wij zijn al 25 jaar de houtspecialist in de regio en ook de eerste partij die begonnen is met het toepassen van schroeffundering. Voor de fundering van uw tuinhuis is deze manier van funderen super handig en snel. De schroefpalen zijn ook toepasbaar in alle grondsoorten. De grondsoort bepaalt uiteindelijk de lengte van de schroefpaal. Zo hebben we voor zandgronden over het algemeen kortere schroefpalen nodig, dan bij klei- en veengronden. Uiteraard bepaalt ook de belasting de lengte van de paal. We spreken graag alles met u door voor de juiste fundering van uw tuinhuis.

 

Waarom fundering voor een tuinhuis?

Om te zorgen dat uw tuinhuis zo min mogelijk gaat verzakken, is het belangrijk om een goede fundering toe te passen. Omdat onze schroefmachine weinig ruimte inneemt kunnen we deze vorm van funderen makkelijk en eenvoudig in de kleinste hoekjes uitvoeren. Daarom is het zeer geschikt voor tuinhuizen, overkapping, carports, schuren etc. Ook is het mogelijk om een stelmogelijkheid in de schroefpaal mee te nemen, zodat bij verzakking de schroefpalen nog kunnen worden versteld. Weer of geen weer, schroefpalen kunnen altijd gemonteerd worden. Wel net zo makkelijk. Daarnaast heeft deze fundering van uw tuinhuis een lange levensduur en geen onderhoud nodig. De schroefpalen kunnen ook direct belast worden en dat betekent dat u snel van uw tuinhuis kunt genieten.

Schroeffundering

Schroeffunderingen, ook wel grondschroeven genoemd, zijn een innovatieve en efficiënte optie voor het creëren van een stevige fundering voor een tuinhuis. Deze metalen schroeven worden rechtstreeks in de grond gedraaid en bieden een solide basis voor de constructie. Ze zijn gemakkelijk te installeren, vereisen geen betonwerk en zijn milieuvriendelijk, omdat ze de natuurlijke grondstructuur minimaal verstoren. Schroeffunderingen zijn ideaal voor tuinhuisjes, omdat ze zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid, zelfs in verschillende grondsoorten, waardoor uw tuinhuis een solide basis krijgt voor jarenlang gebruik.

Onze schroeffunderingen zijn te koop bij Schroeffunderingshop.nl. Bent u benieuwd geworden? Klik dan op de onderstaande knop.

Fundering tuinhuis door De Houtburcht

Laat de fundering van uw tuinhuis door de vakmensen van de Houtburcht in Kampen uitvoeren. Wij werken iedere dag met meer dan tien jonge en enthousiaste vakmensen aan de meeste uiteenlopende en mooie houtprojecten. Daar zijn wij dan ook erg trots op. Meer weten over de projecten die wij gemaakt hebben? Kijk dan op onze website. Daar kunt u ook gelijk een afspraak maken voor meer informatie over de fundering van uw tuinhuis.

Neem nu contact met ons op!

Wilt u direct antwoord op een aantal vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 038 – 33 318 91. Wij beantwoorden graag uw vragen over de fundering van uw tuinhuis. Ook voor schroeffunderingen in Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Elburg, Nunspeet, Heerde, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten, Meppel en Swifterbant bent u bij ons aan het goede adres. Door onze ligging in Kampen (dichtbij Zwolle) zijn wij goed bereikbaar voor al deze omliggende plaatsen.