Blokhut Zwolle

Droomt u ook van een blokhut in Zwolle? Zo in uw achtertuin? Knetterend haardvuur. Een boek in de hand. Onderuitgezakt in een heerlijke loungestoel. Of met haastige pennenstreken achter het bureau. Het maakt niet uit! Bent u op zoek naar een blokhut op maat? De Houtburchtblokhut Zwolle in Kampen helpt u verder!

Bekijk ons aanbod blokhutten!

De inrichting van uw blokhut in Zwolle

Weet u al hoe u uw blokhut gaat inrichten? Gaat u bijvoorbeeld voor een klassieke inrichting? Met een open haard. Houten meubelen. En een wollig tapijt. Of kiest u liever voor een moderne inrichting? Vol met experimenten en strakke meubels. Het mooie van een blokhut is dat u het helemaal naar uw eigen smaak kunt inrichten. Zo is er geen één hetzelfde. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar het resultaat!

Uw blokhut onderhouden

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van uw blokhut in Zwolle kunnen genieten. U zit helemaal niet te wachten op verkleuringen, spleten in het hout en lekkages. Daarom geven wij u graag advies over het onderhoud van uw tuinhuis. Het allerbelangrijkste is dat u gebruik maakt van beits of houtolie. Niet alleen geeft dit bescherming tegen regen en extreme temperaturen. Maar u kunt er uw blokhut ook een mooi kleurtje mee geven. Meer weten over de verschillen tussen deze twee onderhoudsproducten? Vraag ernaar bij onze specialisten!

Een blokhut van De Houtburcht

Op zoek naar een blokhut in Zwolle? Klop dan eens aan bij De Houtburcht in Kampen! Al ruim 20 jaar bieden wij maatwerk voor elke klus. Dus ook voor uw blokhut of tuinhuis! Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze projectpagina. Voor u het weet is Zwolle weer een blokhut rijker!

Plaats nu een blokhut in Zwolle

Op de achtergrond hoort u haardvuur knetteren. Even tijd voor uzelf. Een boek in de hand. In alle rust uw werk afronden. Wat een genot. Droomt u ook van een eigen blokhut in uw tuin in Zwolle? De Houtburcht staat voor u klaar! Bezoek vandaag nog onze showtuin in Kampen. Heeft u uw keuze al kunnen maken? Vraag dan nu een offerte aan of bel naar 038-3331891.