Blokhut DrontenBlokhut Dronten

Met een blokhuis in uw tuin in Dronten kunt u heerlijk onbezorgd genieten. De Houtburcht heeft een groot aantal blokhutten. Hierdoor vindt u altijd wel een blokhut die aan uw wensen voldoet. Bent u op zoek naar een blokhut in Dronten op maat? Ook dat is geen probleem. Wij helpen u graag verder. ‘’Sterk in maatwerk’’ is niet voor niets onze slogan!

Bekijk ons aanbod blokhutten!

Kies voor een robuuste en traditionele uitstraling

Een blokhut wordt gekenmerkt door een robuuste en traditionele uitstraling. In tegenstelling tot een tuinhuis, is de blokhut opgebouwd uit houten balken die op elkaar zijn gestapeld. Door de stevige constructie in de hoeken is hij erg stevig. Deze ziet u vaak in de Alpen of in de Canadese bossen. Blokhutten zorgen voor een warm en knus gevoel. Wilt u dit gevoel ook creëren met een blokhut in uw tuin in Dronten?

Het belang van goed onderhoud

Natuurlijk wilt u optimaal kunnen genieten van uw blokhut in uw tuin in Dronten. Goed onderhoud is van essentieel belang voor een blokhut. Wij geven u daarom graag advies om lekkages, verkleuringen of spleten in het hout te voorkomen. Schilder uw blokhut in Dronten met onze speciale beits. Hierdoor blijft hij beschermd tegen regen en extreme temperaturen. Bovendien kunt u hiermee uw blokhut voorzien van een leuke uitstraling.

Gebruik een blokhut als praktijkruimte

Bent u het zat om elke keer weer in de file te staan of om door te regen te fietsen op weg naar uw bedrijfspand? Begrijpelijk! Waarom bouwt u niet een blokhut in uw tuin in Dronten? Deze zijn uitermate geschikt als praktijkruimte voor verschillende doeleinden. Dus verwelkom uw klanten in het vervolg in uw eigen blokhut in Dronten! Door de blokhut goed te isoleren, kunt u het hele jaar door gebruik maken van de blokhut. Een bijkomend voordeel is dat u reis- en huurkosten bespaart!

Koop meteen een blokhut voor in uw tuin in Dronten

Ziet u zichzelf al helemaal zitten bij een knetterend houtvuur met een leuke roman in uw handen? Of ziet u het al voor zich dat u lekker dichtbij uw huis ontspannen kunt werken? Koop dan meteen een blokhut voor in uw tuin in Dronten. Kom langs in onze showtuin van maar liefst 1000 m2 in Kampen. Zo kunt u de blokhutten van dichtbij bekijken! Vragen? Bel dan naar 038-3331891. Een prachtige blokhut nabij Dronten zoekt u uit bij De Houtburcht!