Schroeffundering

Home / Assortiment / Schroeffundering

Schroeffundering

Schroeffundering wordt steeds populairder als innovatieve manier van fundering bij zowel particulieren als bedrijven. Het is een snelle, duurzame en kostenbesparende oplossing voor het plaatsen van schuttingen, overkappingen, tuinhuisjes en veranda’s. De Houtburcht biedt via haar webshop Schroeffunderingsshop verschillende schroeffunderingen aan. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Schroeffundering

Wat is schroeffundering?

Schroeffundering is een methode van funderen waarbij er gebruik wordt gemaakt van schroefpalen. Deze schroefpalen zijn stalen buizen met een schroefdraad aan het uiteinde. Door middel van een hydraulische machine worden deze schroefpalen de grond in gedraaid tot de gewenste diepte. Op de bovenkant van de schroefpaal wordt vervolgens een bevestigingsplaat bevestigd, waarop de constructie kan worden gemonteerd.

 

Voordelen van schroeffundering

Schroeffundering biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele funderingsmethoden. Het is namelijk een snelle en efficiënte manier van funderen, waardoor werkzaamheden snel kunnen worden afgerond. Er is geen graafwerk nodig, waardoor de omgeving rondom het bouwproject onaangetast blijft. Daarnaast is schroeffundering een duurzame oplossing, omdat de schroefpalen kunnen worden hergebruikt en er geen beton nodig is. Hierdoor is het ook nog eens milieuvriendelijk.

 

Toepassingen van schroeffundering

Schroeffundering kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Het wordt vaak gebruikt voor het plaatsen van schuttingen, overkappingen, tuinhuisjes en veranda’s. Daarnaast wordt schroeffundering gebruikt bij de bouw van gebouwen en bruggen, waar het een alternatief is voor traditionele funderingsmethoden. Door de flexibiliteit en het gemak van de installatie is schroeffundering een zeer veelzijdige methode voor fundering.

Kosten van schroeffundering

De kosten van schroeffundering zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de grootte en het gewicht van de constructie die gefundeerd moet worden van belang, evenals de diepte waarop de schroefpalen moeten worden geplaatst. Over het algemeen zijn de kosten van schroeffundering lager dan traditionele funderingsmethoden, omdat er geen beton nodig is en er minder graafwerkzaamheden nodig zijn. Neem gerust een kijkje op Schroeffunderingshop.nl voor meer informatie en de bijbehorende kosten.

 

Koop nu jouw schroeffundering!

Schroeffundering is een innovatieve en duurzame oplossing voor funderingsproblemen. Het biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele funderingsmethoden, zoals snelheid, efficiëntie, duurzaamheid en kostenbesparing. Schroeffundering kan worden toegepast voor verschillende toepassingen, van schuttingen tot gebouwen en bruggen. Door de flexibiliteit en het gemak van de installatie is schroeffundering een zeer veelzijdige methode voor fundering. Koop nu jouw schroeffundering op Schroeffunderingshop.nl!

Bekijk het hier zelf!

Wist u dat De Houtburcht de eerste was in de wijde omgeving met een schroeffundering? Een super handige en snelle manier van funderen, zonder de beperkingen van het weer. Trillingsvrij monteren en doordat onze machine weinig ruimte in beslag neemt, kan de fundering in iedere hoek worden gebruikt. Je kunt de schroeffundering ook zelf indraaien of onze jongens het karweitje laten doen. Wil je nog meer weten? Bekijk dan gerust het onderstaande filmpje!